23 de mayo de 2019
 • Miércoles, 22 de Mayo
 • 9 de juny de 2008

  Buils viatja a Cuba i República Dominicana per conèixer els interessos de les empreses balears

  PALMA DE MALLORCA, 9 Juny. (EUROPA PRESS)

  El conseller de Turisme, Francesc Buils, estarà des d'avui uns dies a Cuba i República Dominicana en un viatge oficial amb l'objectiu de conèixer els interessos comercials de les empreses balears amb inversions turístiques en aquests països, així com per establir relacions amb els governs cubà i dominicà.

  Així ho va anunciar la Conselleria en un comunicat, on va assenyalar que Buils s'entrevistarà avui a l'Havana amb el ministre de Turisme de Cuba, Manuel Marrero, amb el general Acevedo i visitarà les instal·lacions de l'hotel Panorama de la cadena hotelera mallorquina Oasi, fa poc guardonada amb el 'Premi Excel·lència 2008' en reconeixement a la consolidació de la companyia a la zona del Carib, on durant 2007 va ser líder en creixement en nombre d'habitacions.

  Demà, també a l'Havana, el titular de Turisme s'entrevistarà amb la ministra cubana d'Inversions Estrangeres, Marta Loma, així com amb els representants de les empreses públiques Palmares i Gavina. Després, dimecres es desplaçarà a Santo Domingo (República Dominicana) per entrevistar-se amb les autoritats dominicanes i visitar els interessos empresarials balears a l'illa.

  L'endemà, Buils visitarà en Varador (Cuba) les instal·lacions dels hotels Barceló Marina Palace i Iberostar Varador, per a, finalment, visitar divendres les oficines d'Air Europa i Sol Meliá a Cuba, a més de mantenir una trobada amb el president de la Casa Balear a l'Havana.