12 de noviembre de 2019
 • Lunes, 11 de Noviembre
 • 13 de gener de 2010

  Caixa Pollença convoca la XXIX edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil 'Guillem Cifre de Colonya'

  El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 7.000 euros i la seva obra serà publicada

  EIVISSA, 13 Gen. (EUROPA PRESS)

  La fundació Guillem Cifre de Colonya ha convocat la XXIX edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil 'Guillem Cifre de Colonya', en llengua catalana. Un concurs destinat a premiar una novel·la de lliure elecció destinada a la lectura de nens i joves d'entre 8 i 14 anys.

  Segons ha informat la delegada a Eivissa de Colonya Caixa Pollença, Sandra Palau, en un comunicat, a aquest premi podran participar tots els autors que ho desitgin, sempre que l'obra aquest escrita en català i sigui inèdita. L'obra guanyadora del Premi Guillem Cifre de Colonya serà publicada per l'editorial La Galera i dotada econòmicament amb un premi de 7.000 euros.

  El jurat estarà format per Anna Canals, Ramón Díaz, David Monserrat i Miquel Rayó i el veredicte es farà públic en el transcurs d'un acte literari previst per al mes de maig vinent.

  A aquest premi poden participar tots els escriptors que ho desitgin, els qui hauran d'enviar els seus textos originals escrits en catalana a Colonya Fundació Guillem Cifre de Colonya, Plaça Major 7 - 07460 Pollença (Mallorca), abans del 30 d'abril.