9 de marzo de 2021
18 de desembre de 2009

Calvo admet que són "moments complicats" i espera en 2010 poder brindar per "molts millors motius" que aquest any

PALMA DE MALLORCA, 18 Dic. (EUROPA PRESS) - -

L'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, ha admès avui es "estem passant per moments complicats" marcats per la conjuntura política i també per la situació econòmica perquè, segons ha dit, "ni ens imaginàvem que anàvem a tenir una crisi tan greu com la que estem patint".

Així ho ha destacat avui en el breu discurs que ha ofert durant la celebració de la copa de Nadal amb els mitjans de comunicació, un acte que va compartir amb la resta de representants de les formacions amb les quals governa a l'Ajuntament i els regidors del Grup municipal Popular, i que que ha destacat l'absència dels tres regidors de UM al consistori.

L'alcaldessa de Palma va fer esment a l'ensorrament d'un edifici ubicat al número 21 del carrer Rodríguez Arias a Palma, el passat dia 26 d'octubre, que va deixar la xifra de set morts i diversos ferits, i també ha recordat l'atemptat d'ETA en la caserna de la Guàrdia Civil a Calvià, en què van morir dos guàrdies civils. Calvo no es va oblidar tampoc de les obres que s'estan portant a terme a la ciutat i les dificultats que aquestes causen en els palmesans.

Per tot això, la primera edil va mostrar la seva confiança que en 2010 "puguem brindar per molts millors motius que aquest any i, mentrestant, ha dit, "no ens queda més que brindar per la salut", amb el desig que l'any que ve sigui millor, ha postil·lat.