25 de enero de 2021
16 de desembre de 2008

Calvo confia a tenir aviat "dibuixat" el llistat de projectes a executar mitjançant el Fons d'Inversió Local

MADRID, 16 de desembre (EUROPA PRESS)

La batlesa de Palma, Aina Calvo, va indicar avui que el seu departament treballa per dissenyar els projectes del Fons d'Inversió Local i espera que "aviat", si pot ser aquesta setmana, es pugui tenir "més o menys dibuixat" el llistat de projectes, tenint en compte que "afortunadament" existeixen moltes propostes presentades per les diferents àrees municipals.

Alhora, la batlesa va assegurar que no hi ha cap tipus de dificultat per sol·licitar les ajudes i recopilar la informació de tramitació. "Problemes no, intensitat de treball sí", va remarcar Calvo qui va confiar també a poder un "alt grau de compliment", del qual fins i tot espera que sigui "absolut" en el cas del principal municipi de Mallorca.

En declaracions als mitjans de comunicació després d'assistir a l'executiva extraordinària de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), la batlesa va insistir que el termini dedicat a presentar els projectes --que finalitza a final de gener-- és "curt" però que la tasca de l'equip municipal és completa en aquest sentit.

Tot i que no va avançar cap mesura concreta, tenint en compte que les propostes es troben en fase de "matisació", sí va detallar el compromís "ferm" per eliminar barreres arquitectòniques juntament amb la "millora de la ciutat en general". Cap recordar que a l'Ajuntament de Palma li correspon una quantitat aproximada de 67,8 milions d'euros en funció de la seva població.

Calvo també va detallar que existeix una coordinació entre tots els municipis i que es produeixen contactes telefònics sobre els fons, "siguin o no municipis del PP".