11 de noviembre de 2019
29 de juliol de 2009

El carrer Balanguera de Palma romandrà tancat demà al trànsit a causa de les obres de pavimentació

PALMA DE MALLORCA, 29 Jul. (EUROPA PRESS) -

El carrer Balanguera de Palma de Mallorca romandrà tancat demà dijous al trànsit rodat a causa de les obres de pavimentació definitiva de la calçada, que es realitzaran entre les 09.00 hores i les 20.00 hores, període en el qual no es podrà transitar per aquesta via, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

La mateixa nota aclareix que s'habilitaran els carrers d'Andreu Torrens, de Pasqual Cepillo com alternatives al trànsit, que també es podrà desviar per la plaça Madrid. Mentre que l'accés als carrers de Port del Carinyo i de Goethe es realitzarà des del carrer de Pau Pi Ferrer; i l'accés als carrers de Emili Darder Batle i de Joan Pons i Marquès es farà des del carrer de Francesc Martí Mora.

Després d'aquestes actuacions es portaran a terme els últims tasques en aquesta via, com són la instal·lació del nou enllumenat i la reposició de l'arbrat de a peu, en espera d'l'època adequada per la seva correcta plantació.

Amb aquesta actuació, el consistori afirma haver aconseguit la integració del carrer Balanguera "dins un nou model de ciutat basat en criteris de mobilitat, accessibilitat, seguretat viària i sostenibilitat, que es projecten en espais compartits on els vehicles, els vianants i els models més sostenibles de transport tenen cabuda, adaptant la ciutat per permetre el desplaçament autònom de totes les persones, independentment de les seves condicions físiques", resa el comunicat.

I, seguint aquesta dinàmica, demà dijous, i, durant un termini aproximat de dues setmanes, quedarà tallat el trànsit al carrer de Pablo Iglesias, en el tram comprès entre els carrers de Rosselló i Caçador i de Fra Lluís Jaume Vallespir. També s'ocuparan dos carrils de circulació de Rosselló i Caçador, en el tram comprès entre Arxiduc Lluís Salvador i la plaça de Abu Yahya.