20 de noviembre de 2019
 • Martes, 19 de Noviembre
 • 14 de juliol de 2010

  Cayo Lara participarà dissabte que ve en la 13 edició de la 'Festa de l'Esquerra'

  PALMA DE MALLORCA, 14 Jul. (EUROPA PRESS) -

  El coordinador d'Izquierda Unida Federal, Cayo Lara, participarà dissabte que ve 17 en la 13 edició de la 'Festa de l'Esquerra', organitzada per Esquerra Alternativa i Verda- Esquerra Unida (EAiV-EU) i que es portarà a terme al Molinar.

  En un comunicat, la formació ha informat que a més de la intervenció de Cayo Lara, i de l'espai d'entreteniment i reunió, es portaran a terme les actuacions dels grups musicals locals 'The Hot Rodders' i 'Nuredduna', una vídeo-projecció feta especialment per a l'ocasió, el sorteig d'una bicicleta i la campanya 'Mesuris per una sortida solidària i sostenible a la crisi', que EAiV-EU està desplegant en qualsevol part de l'illa.

  D'altra banda, el mateix dissabte, al migdia, EAiV-EU té prevista al restaurant Diplomàtic, una roda de premsa amb les intervencions de Cayo Lara i el coordinador i portaveu interinsular d'EAiV-EU, Albert Aguilera.

  Tot seguit, la formació ha programat una menjada amb els sindicats, amb l'assistència confirmada dels secretaris generals Katiana Vicens, Biel Caldentey, David Díaz i Lorenzo Bravo, de CCOO, STEI-i, USO i UGT, respectivament.

  Així, EAiV-EU ha informat que l'objectiu de la reunió amb els representants sindicals s'establir "línies conjuntes d'actuació de cara a la mobilització sindical unitària prevista per al pròxim dia 29 de setembre.

  Alhora, EAiV-EU presentarà als sindicats la seva campanya 'Mesuris per una sortida solidària i sostenible a la crisi' que inclou un paquet de mesures alternatives al pla d'ajust del Govern i que permetrien reduir el dèficit públic 2,5 punts anuals recuperant l'impost sobre el patrimoni, augmentant la tributació de les rendes més altes i tallant l'economia submergida, entre d'altres.

  Cap recordar que la formació ha iniciat el passat però de maig una recollida de firmes, que s'està presentant a Mallorca contra del pla d'ajust del Govern per tractar de conscienciar a la ciutadania de l'actual situació.