3 de agosto de 2020
22 de juliol de 2010

El Centre Balears Europa renova la seva pàgina web amb la finalitat d'informar "de la forma més senzilla" sobre la UE

PALMA DE MALLORCA, 22 Jul. (EUROPA PRESS) -

El Centre Balears Europa (CBE), dependent de la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia del Govern, ha renovat la seva pàgina web amb la finalitat d'informar "de la forma més senzilla" sobre la Unió Europea (UE) mitjançant seccions especialitzades en diferents àmbits comunitaris.

Així ho ha anunciat aquest dijous el director general de Fons Europeus de l'executiu autonòmic, Jaume Garau, que ha presentat en roda de premsa el nou web, estructurada en sis seccions que contenen informació sobre documentació, UE, empreses, convocatòries i projectes comunitaris, programes de formació i actes previstos en relació amb la Unió.

Segons el CBE, aquesta nova aplicació permet seleccionar a l'usuari el contingut al qual vol accedir mitjançant la possibilitat de rebre avisos sobre les informacions que li interessen. Així, empreses, institucions, periodistes i particulars poden estar "puntualment informats" sobre totes les normatives, novetats, beques, subvencions, cursos o esdeveniments que tinguin lloc a la UE o que gestioni directament l'organisme balear.

Alhora, els usuaris podran descarregar-se el Butlletí Europe Direct (ED), que conté les últimes notícies sobre l'actualitat comunitària relacionades amb les illes; així com orientació per a les petites i mitjanes empreses que vulguin accedir al mercat europeu.