30 de octubre de 2020
26 de juny de 2019

El Cesag celebra aquest dijous l'acte de graduació de la promoció 2015-2019

El Cesag celebra aquest dijous l'acte de graduació de la promoció 2015-2019
Imatge d'arxiu d'una graduació del Cesag - CESAG

PALMA DE MALLORCA, 26 Jun. (EUROPA PRESS) -

La cerimnia de graduació de la promoció 2015-2019 del Centre d'Ensenyament Superior Alberta Giménez (Cesag), adscrit a la Universitat Pontifícia Comillas ICAI-Icade, ser aquest dijous a les 19.00 hores al campus de la Vileta.

Segons ha informat el Cesag en un comunicat, rebran la banda els graduats en Educació Infantil, Educació Primria, Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques, així com els dobles graduats en Educació Infantil i Primria i Periodisme i Comunicació Audiovisual.

El centre universitari reformar aquest estiu les seves installacions al campus de la Vileta per comptar amb dues aules i dos despatxos nous el curs que ve.

D'aquí a un any sortiran d'aquesta universitat els primers graduats de l'illa en Cincies de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFD).

A l'acte hi assistiran el rector de la Universitat Pontifícia Comillas ICAI-Icade, Julio L. Martínez, el director general de Política Universitria del Govern, Juanjo Montaño, i la directora del Cesag, Julia Violero, entre altres autoritats acadmiques.

El Cesag té el seu origen a la primera Escola Normal de mestres de Balears fundada el 1872 i actualment imparteix els graus oficials en Educació Infantil, Educació Primria, Cincies de l'Activitat Física i l'Esport, Periodisme, Comunicació Audiovisual, i Publicitat i Relacions Públiques.