19 de junio de 2019
12 de juny de 2019

Ciudadanos s'ofereix al PSOE "per arribar a acords sensats per donar estabilitat al municipi d'Eivissa"

EIVISSA, 12 Jun. (EUROPA PRESS) -

El regidor electe de Cs a l'Ajuntament d'Eivissa, José Luis Rodríguez Poblador, ha explicat que la seva formació "està disposada a arribar a acords sensats per donar estabilitat al municipi d'Eivissa" després de constatar "que no hi ha hagut contactes clars entre el PSOE i Podem, per la qual cosa el pacte s'albira poc probable".

Des de la formació taronja expliquen estar "disposats i decidits a arribar a acords, sent el partit que pot generar l'equilibri, l'estabilitat i la sensatesa que tant necessita el municipi eivissenc i els seus veïns", ha explicat Rodríguez Poblador.

"Avui dia no sembla que PSOE i Podem acabin de trobar-se a l'Ajuntament de Vila, per la qual cosa ens preguntem si s'estaran cercant o evitant", ha manifestat Rodríguez Poblador respecte a la falta d'informació sobre les suposades negociacions entre els socialistes i Podem a Eivissa.

El regidor electe de Cs a Eivissa ha assenyalat que "frases com 'seguim en això' o 'no sé quan es tancarà' és tot el que es pot escoltar del poc probable pacte que s'albira entre els partits d'esquerra".

En aquest sentit, Rodríguez Poblador ha assegurat que "la falta d'acord programàtic i la dificultat per repartir competències donaria motiu a un fràgil acord de governabilitat, la qual cosa provocaria que el partit socialista de Vila hagués d'arribar a consensos durant tot el seu mandat, opció d'altra banda, avantatjosa per a la ciutadania".

Contador

Para leer más


Lo más leído