4 de abril de 2020
17 de març de 2008

El Col·legi de Veterinaris de les Balears reelegeix a Ramon Garcia com a president del col·lectiu

PALMA DE MALLORCA, 17 de març (EUROPA PRESS)

El Col·legi de Veterinaris de les Balears va reelegir avui a Ramon Garcia com a president del col·lectiu durant els pròxims sis anys, segons ha informat l'organisme en un comunicat.

Així, Garcia es presentava a la reelecció per als pròxims sis anys encapçalant la candidatura única que concorria en aquestes eleccions i en què ha introduït quatre cares noves respecte el seu anterior equip. Així, Tolo Palou continuarà sent el vicepresident, Jesús Martínez serà el secretari, Margarida González la vicesecretària i Tomàs Camps, Jorge Cañellas, José Francisco Rigo seran els vocals.

Alhora, s'han emès un total de 94 vots (un 20 % de participació), amb 93 vots vàlids i un en blanc. En aquest sentit, Garcia va qualificar de "molt positiu" l'índex de participació "atenent que només concorria una candidatura i els comicis tenien lloc en dia laborable".

Així, Garcia va destacar que en el transcurs de la setmana que ve la nova junta mantindrà la seva primera reunió per començar el treball. Entre les accions que impulsarà el nou equip destaquen el canvi de col·legi, la creació d'una Comissió de Formació que s'encarregui de posar en marxa els plans formatius del col·lectiu, la creació d'un codi deontològic propi o l'increment dels serveis pels col·legiats.

Finalment, el Col·legi de Veterinaris potenciarà les relacions amb l'Administració i amb altres institucions per consolidar la situació del col·lectiu.