15 de diciembre de 2019
 • Sábado, 14 de Diciembre
 • Viernes, 13 de Diciembre
 • 12 de setembre de 2019

  Company creu que el PSOE no ha de superposar el projecte de Sánchez al de país

  Mostra "la seva total i absoluta condemna a l'últim cas de violència de gènere" i desitja una "ràpida recuperació" a la víctima

  Company creu que el PSOE no ha de superposar el projecte de Sánchez al de país
  El portaveo del PP al Parlament, Biel Company. - EUROPA PRESS

  PALMA DE MALLORCA, 12 Sep. (EUROPA PRESS) -

  El líder del PP a Balears, Biel Company, ha considerat aquest dijous que el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha de ser "capaç d'arribar a acords, i no prioritzar el projecte de Sánchez al projecte de país, com estan fent de manera irresponsable".

  Així s'ha pronunciat Company durant una entrevista a IB3 Televisió, en la qual ha considerat també que, si es tornen a repetir les eleccions generals, serà "únicament culpa de Sánchez.

  A més, ha indicat que "la paràlisi política nacional té un efecte molt negatiu en les Comunitats Autònomes i els ajuntaments, a els qui el Govern Sánchez els té bloquejats els recursos que li deu, com els 177 milions que corresponen a Balears".

  En concret, sobre Balears, Company ha indicat que entitats i experts econòmics ja perceben la desacceleració econòmica de la comunitat i ha criticat la "demagògia" que sobre les possibles retallades ha dut a terme la presidenta del Govern, Francina Armengol.

  "No obstant això, ara haurà de fer retallades per afrontar la seva pròpia herència i esmenar el forat de 500 milions als comptes públics generat pel seu Govern", ha dit abans d'indicar que la presidenta ha d'explicar "quins seran les retallades progressistes que durà a terme".

  Segons la seva opinió, "la pèssima gestió del Pacte previsiblement portarà al fet que Armengol faci retallades, continuï augmentant el deute o deixi de pagar a proveïdors, com ja va fer, al costat del seu predecessor Francesc Antich l'any 2010, deixant fins a 1.600 milions d'euros de factures en els calaixos", ha declarat abans de demanar a la socialista que "sigui responsable, encari la seva pròpia herència i arregli la situació que ella mateixa ha generat".

  VIOLÈNCIA DE GÈNERE

  D'altra banda, el president del PP balear ha mostrat "la seva total i absoluta condemna a l'últim cas de violència de gènere" que va tenir lloc aquest dimecres en Campos i ha desitjat una "ràpida recuperació" a la víctima.

  A més, ha apel·lat a la unitat de tots els partits polítics per "acabar amb qualsevol tipus de violència, especialment amb la violència de gènere".