27 de junio de 2019
14 de gener de 2019

Company declara que la Llei Agrària és "urbanita", va "en contra del sector" i aposta per una "agricultura del segle XIX

Company declara que la Llei Agrària és "urbanita", va "en contra del sector" i aposta per una "agricultura del segle XIX
EUROPA PRESS - ARCHIVO

PALMA DE MALLORCA, 14 Ene. (EUROPA PRESS) -

El portaveu i líder del PP en el Parlament, Biel Company, ha dit que la Llei Agrària --que l'hemicicle votarà aquest dimarts-- és "urbanita", va "en contra del sector" i, a més, aposta per una "agricultura del segle XIX" i, en aquest sentit, ha recordat que la que va fer el PP en l'anterior legislatura estava consensuada amb el sector.

En roda de premsa aquest dilluns, Company ha declarat que és una "molt mala llei" i ha retret al conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, "que no hagi perdut el temps en altres coses en lloc d'espatllar la llei que va fer el PP" i, a més, el 'popular' ha volgut fer referència a les altres lleis i ha criticat, per exemple, que Armengol "vulgui poder seguir nomenant grans càrrecs o Decrets Llei d'obligat compliment" en funcions.

Company ha criticat l'activitat parlamentària d'aquest dimarts i ha declarat que "el pacte d'esquerres" ha provocat, al seu semblar, "que s'hagin deixat coses per l'últim".

En termes més concrets, ha confessat que, si el seu partit arriba a governar, derogaran la ja citada Llei Agrària --que previsiblement s'aprovarà en el ple d'aquest dimarts-- i ha criticat que, a més, "fomenta més el folklore que l'agricultura".

DECLARACIONS D'ARMENGOL SOBRE LA RADICALITAT

Segons ha dit, la presidenta del Govern, Francina Armengol, "ara resulta que està molt preocupada quan està governant amb radicals des de fa temps".

Company ha replicat a les declaracions d'Armengol sobre el seu posicionament en contra de "la radicalitat d'un pacte de dretes". Segons ha criticat el 'popular', Armengol està governant "amb els pitjors resultats del partit" i ha afegit que és "la responsable que no governin els partits de les llistes més votades".

Para leer más