15 de diciembre de 2019
 • Sábado, 14 de Diciembre
 • 9 de setembre de 2019

  Company insisteix que Armengol ha creat "un forat" de 500 milions i "no es creu" que no hi hagi retallades

  Company insisteix que Armengol ha creat "un forat" de 500 milions i "no es creu" que no hi hagi retallades
  El líder del PP a Balears, Biel Company en una roda de premsa en el Parlament - EUROPA PRESS - ARCHIVO

  PALMA DE MALLORCA, 9 Sep. (EUROPA PRESS) -

  El portaveu del PP en el Parlament, Biel Company, ha insistit aquest dilluns a assegurar que la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha creat "un forat" de 500 milions d'euros en la comunitat i ha afegit també que "ningú es creu" que la líder de l'Executiu balear no apliqui retallades a les Illes.

  Així s'ha pronunciat en roda de premsa el president del PP a les Illes després que divendres passat la portaveu del Govern, Pilar Costa, digués que "en cap cas" l'Executiu autonòmic s'havia plantejat aplicar-los en serveis públics. Sobre aquest tema, Company ha criticat que Armengol "eviti el debat sobre les retallades que hauran de fer".

  A més, ha recordat que en el ple d'aquest dimarts el seu partit presentarà una Proposició No de Llei (PNL) en matèria d'habitatge i preguntarà sobre la subhasta del solar de Son Busquets.

  Precisament, Company ha considerat "esperpèntic" que el conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, digui que necessiti sis mesos per fer un pla d'habitatge i ha afegit que en el ple d'aquest dimarts el PP presentarà una PNL per a la construcció de 8.000 immobles amb l'objectiu de solucionar aquesta falta.

  Finalment, en relació al turisme de creuers, Company ha assegurat que en el PP no creuen a "limitar per limitar", i ha recordat que "el 70 per cent dels comerços de la zona depenen dels creuers" amb el que les decisions "irresponsables" del Govern afecten a l'economia de "molta gent".