17 de noviembre de 2019
 • Sábado, 16 de Noviembre
 • Viernes, 15 de Noviembre
 • 13 de juliol de 2019

  El Consell completa el seu organigrama i nomena els seus directors insulars

  El Consell completa el seu organigrama i nomena els seus directors insulars
  Imatge de la façana del Consell de Mallorca.EUROPA PRESS - ARCHIVO

  PALMA DE MALLORCA, 13 Jul. (EUROPA PRESS) -

  La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha signat un decret en el qual s'inclouen els nomenaments de nous directors i directores insulars de la Institució Insular així com els titulars de les diferents secretaries tècniques.

  Entre uns altres, la fins ara directora de l'Institut Balear de la Dona (IBDona), Rosa Cursach, passa a ser la directora insular d'Igualtat i Diversitat, cartera depenent del departament de Presidència. El departament es completa amb Inmaculada Borràs Sales com a secretària tècnica, a més de comptar amb el director insular de Relacions Institucionals i Projectes, Bartomeu Aguilar Jofre, i el director insular de Comunicació, Albert Travesset Campañà.

  Es dóna la circumstància que alguns noms repeteixen en el càrrec. És el cas de la directora insular de Patrimoni, Francisca Coll, adscrita al departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística; el director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell Balaguer, adscrit al departament de Territori; el director insular de Joventut, Àlex Segura Castelltort, que ara suma també les competències de Participació en una cartera que depèn del departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local; o el director insular de Funció Pública, Pau Morey Soler, integrat a la cartera insular d'Hisenda i Funció Pública

  Per la seva banda, el fins ara Director General de Territori i Paisatge del Govern, Luis Antonio Corral, serà ara el director insular d'Urbanisme, cartera depenent del departament de Territori del Consell.

  Mentre, Jaume Andreu Sabater Malondra serà el secretari tècnic del departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell i, a més, Josep Manchado Rojas serà el director insular de Medi ambient, cartera depenent del departament de Sostenibilitat i Medi ambient.

  El departament de Cultura, Patrimoni i Política lingüística es completa amb el nomenament de Lluís Segura Seguí com a director insular de Política lingüística i de Josep Mallol Vicens com a secretari tècnic.

  En Hisenda i Funció Pública, Mª Carmen Iglesias Manjón serà la directora insular d'Hisenda i Pressupostos. A més, el departament de Drets Socials tindrà Sofia Alonso Bigler com a directora insular de Gent Gran.

  En el departament de Promoció econòmica i Desenvolupament Local estaran Jaume Tomàs Oliver com a director insular de Cooperació Local i Caça; Joan Font Massot com a director insular de Promoció Econòmica i Producte Local; Marta Jordà Català com a directora insular de Comerç i Artesania; i Rosa M. Cañamares Bernaldo, com a secretària tècnica.

  El departament de Turisme i Esports es completarà amb Lucía Escribano Alés com a directora insular de Turisme, Margarita Portell Sastre com a directora insular d'Esports i Joan Gaspar Vallori Guayta com a secretari tècnic.

  Els nomenaments, que es realitzen a proposta dels consellers executius del Consell, són oficials després de la seva publicació en el Butlletí Oficial de Balears (BOIB) d'aquest dissabte.

  L'acte de presa de possessió dels seus nous càrrecs tindrà lloc aquest dilluns a les 10.30 hores en el Consell de Mallorca.

  Para leer más