25 de agosto de 2019
 • Sábado, 24 de Agosto
 • Viernes, 23 de Agosto
 • 7 de gener de 2009

  El Consell d'Eivissa espera una temporada turística semblant a la del 2008

  EIVISSA, 7 Ene. (EUROPA PRESS) -

  El conseller de Desenvolupament Empresarial i Treball del Consell Insular d'Eivissa, Joan Serra Mayans, va augurar avui per al present exercici una ocupació semblant a la registrada en 2008, que no es veurà perjudicada per la crisi, gràcies a la voluntat empresarial i els importants atractius de les Pitiüses.

  Serra va recordar que experts en turisme britànics subratllen que els turistes "continuen anant de vacances tot i la conjuntura dolenta", causa per la qual va afirmar les accions en matèria de promoció i millora d'oferta "deuen traduir-se en un resultat positiu". Això sí, va postil·lar que és important per a això tenir unes bones comunicacions.

  Respecte a la possibilitat que les companyies aèries retallin entorn d'un 15 % els seus vols amb Balears per a aquest estiu, davant de la falta de clientela, el conseller va confiar que aquests fets no es produeixin finalment, ja que va concretar que "des del Consell farem el possible perquè no només no es redueixin sinó que a més s'incrementin".

  El conseller va recordar, en declaracions a Europa Press, que, en aquesta línia, el transport marítim planteja experimentar millors connexions amb la Península.