15 de noviembre de 2019
 • Jueves, 14 de Noviembre
 • 24 de setembre de 2009

  El Consell d'Eivissa presenta els V Premis Joves Empresaris i Emprenedors

  EIVISSA, 24 de Set. (EUROPA PRESS)

  Aquest matí es va presentar a Eivissa la nova convocatòria dels Premis Jove Empresari i Emprenedor d'Eivissa, que s'emmarca dins els V premis Joves Empresaris de les Balears.

  La iniciativa té com a objectiu establir una sèrie de reconeixements a aquells empresaris menors de 40 anys que es distingeixen per la seva idea de negoci, pel sistema de gestió de la seva empresa, o per qualsevol altre aspecte rellevant de l'àmbit professional. A la presentació dels premis va acudir el conseller de Desenvolupament Empresarial i Activitats del Consell d'Eivissa, Joan Serra Mayans, el director general de Joventut, Joan Artigues, i la presidenta de Joves Empresaris de les Balears, Irene Lluy

  El guanyador de la convocatòria del Premi Jove Empresari d'Eivissa obtindrà un premi de 3.000 euros, mentre que el Premi Emprenedor Jove d'Eivissa té una dotació en metàl·lic de 2.000 euros.

  Els guanyadors de les dues modalitats podran optar a una nova convocatòria que es realitzarà en els àmbits balear i nacional.

  Joan Serra Mayans ha destacat la qualitat dels projectes i la importància d'aquesta iniciativa que s'emmarca dins les activitats que organitza Eivissa Crea.

  Els interessats a obtenir més informació sobre les convocatòries i les sol·licituds de candidatures poden contactar amb la seu de la de l'Associació Joves Empresaris de les Balears a Eivissa, ha afegit el conseller.