2 de marzo de 2021
14 de març de 2008

Consell.- El Govern atorga 226.000 euros a l'Ajuntament de Palma per millorar l'ocupació

PALMA DE MALLORCA, 14 de març (EUROPA PRESS)

El Govern atorgarà 226.000 euros a l'Ajuntament de Palma per executar proje1ctes que permetin millorar l'ocupació a la capital balear, tal com va aprovar avui el Consell de Govern, a proposta de la Conselleria de Treball i Formació. Aquesta xifra se suma als 2.893.553 euros aportats fa diverses setmanes a altres institucions amb el mateix objectiu.

En roda de premsa posterior a la reunió, la portaveu de l'executiu balear, Margarida Nájera, va concretar que la quantia d'aquesta subvenció anirà destinada a afavorir la generació de nova activitat que permeti la creació de llocs de treball, oferir als desocupats possibilitats d'inserció al mercat laboral, recolzar la incorporació a la vida laboral activa de les persones que estan fora del mercat de treball, i oferir vies d'inserció professional als joves.

Segons va reiterar, la quantitat s'uneix a l'atorgada pel Govern fa unes quantes setmanes a diferents entitats, com l'Ajuntament d'Eivissa, UGT, Ajuntament de Calvià, CAEB i Consell Insular de Menorca.

Així, són més de tres milions d'euros els que ja s'han destinat aquest any per a la realització de programes de formació que millorin les condicions dels treballadors de les Balears.