28 de septiembre de 2020
18 de desembre de 2009

Consell.- Turespaña i el Govern aportaran 4 milions d'euros més a la reforma de la Platja de Palma

PALMA DE MALLORCA, 18 Dic. (EUROPA PRESS) -

El Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, a través de Turespaña, i la Conselleria de Turisme aportaran 4 milions d'euros més al Consorci Urbanístic de la Platja de Palma perquè pugui continuar amb el procés de reforma i modernització integral d'aquesta zona de Mallorca.

Així, el Consell de Govern va aprovar aquest matí el contingut del conveni, que, segons ha explicat el seu portaveu, Joana Barceló, se signarà "aviat" i implicarà que Turespaña i la Conselleria dirigida per Miquel Ferrer inverteixin 2 milions d'euros, respectivament.

Barceló va detallar que les quantitats compromeses s'invertiran sobretot en el projecte estratègic de la Platja de Palma, que, segons ha assenyalat, ha d'aconseguir convertir aquesta zona de Mallorca en un destí turístic de "primer ordre perquè pugui continuar generant beneficis econòmics, socials i mediambientals".

Finalment, la portaveu de l'executiu autonòmic ha recordat que el projecte de la Platja de Palma forma part del Pla de Turisme Espanyol 2008-2012, aprovat el novembre del 2007.