22 de mayo de 2019
17 de maig de 2019

La Conselleria d'Educació i Universitat augmenta en tres places per gestionar fons europeus

La Conselleria d'Educació i Universitat augmenta en tres places per gestionar fons europeus
CAIB

PALMA DE MALLORCA, 17 May. (EUROPA PRESS) -

El Consell de Govern ha aprovat aquest divendres la dotació de tres places per a la gestió de fons europeus de la Conselleria d'Educació i Universitat i que respon el Pla Estratègic d'Estabilització de la Plantilla de la Conselleria.

Així ho ha informat la portaveu del Govern, Pilar Costa, després de la reunió del Consell de Govern i ha concretat que les places corresponen a dues de tècnic superior, i a un lloc de treball de cap del Servei d'Informàtica de Gestió de Fons Europeus.

La Conselleria, a més dels llocs de treball per a personal funcionari de l'Administració, també té incorporats amb caràcter temporal i voluntari a funcionaris dels cossos docents no universitaris, als quals s'assignen funcions que impliquen dur a terme tasques de suport i assessorament en aspectes directament relacionats amb el servei docent.

Així mateix, Costa ha recordat que, des de la transferència de les competències en matèria d'educació, la Conselleria ha sofert "una falta d'estructura administrativa" que s'ha compensat "en part" amb la figura dels assessors tècnics docents --d'ara endavant, ATD--, que han prestat serveis en la Conselleria i eren designats de forma discrecional entre el personal funcionari docent.

JUAN RAMON XAMENA, NOU PRESIDENT DEL CONSELL ESCOLAR DE MALLORCA

El Consell de Govern també ha aprovat aquest divendres el nomenament de Juan Ramon Xamena Vidal i Maria Arenas Zarco com a president i vicepresidenta, respectivament, del Consell Escolar Insular de Mallorca.

El Ple del Consell Insular de Mallorca va acordar aquests dos nomenaments en la seva sessió d'11 d'abril de 2019, a proposta del vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles.

El decret que regula els consells escolars insulars i municipals de Balears disposa que el president i el vicepresident seran nomenats entre els membres d'aquests consells pel Govern, a proposta del consell insular corresponent.

Contador

Para leer más


Lo más leído