29 de octubre de 2020
7 de abril de 2008

El consum de gas canalitzat a Mallorca va augmentar en un 4,43 % el març

PALMA DE MALLORCA, 7 Abr. (EUROPA PRESS) -

El consum de gas canalitzat a Mallorca durant el mes de març va ser de 64.580 megawatts hora, cosa que representa un increment del 4,43 % respecte al consum del mateix mes de l'any passat. Gesa Gas Endesa "segueix esforçant-se a arribar a la majoria de llars de l'illa, amb les actuacions d'ampliació de la seva xarxa de subministrament amb 40 quilòmetres de nova canonada de gas durant el 2007".

Així ho ha informat avui l'empresa mitjançant un comunicat en el qual va explicar que en febrer, i degut a les baixes temperatures registrades, l'increment va ser de l'11,13 %. D'aquesta manera, l'increment de demanda energètica acumulat va ascendir fins a un 4,59 %. El dia que més gas canalitzat es va consumir va ser el passat dia 7 de març, quan s'assoliren 3.110 MWh.

Així, el nombre d'usuaris dels serveis de gas canalitzat de Gesa Gas segueix creixent, de manera que durant l'últim any els punts de subministrament s'han incrementat en 4.000 superant la xifra de 91.000 punts de subministrament de gas canalitzat que té la companyia a Mallorca.

Gesa Gas Endesa segueix esforçant-se a arribar a la majoria de les llars de Mallorca i ho demostra, segons afirma la companyia, amb les actuacions d'ampliació de la seva xarxa de subministrament amb més de 40 km. de nova canonada de gas en el 2007. "Gràcies a una inversió de 5 milions d'euros s'ha ampliat el servei als municipis de Palma, Marratxí, Calvià, Llucmajor, Sant Llorenç des Cardassar, Son Servera i Inca en un projecte global que pretén una major eficiència en els equips de producció de calor i la reducció dels emmagatzematges individuals d'energia", afegeix en la nota.