20 de junio de 2019
11 de juny de 2019

Convoquen els primers Premis Extraordinaris d'Estudis Artístics Professionals de Música i de Dansa

Convoquen els primers Premis Extraordinaris d'Estudis Artístics Professionals de Música i de Dansa
ORQUESTA SINFÓNICA DE BALEARES - ARCHIVO

PALMA DE MALLORCA, 11 Jun. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria d'Educació i Universitat ha publicat aquest dimarts en el BOIB la convocatòria dels primers Premis Extraordinaris d'Estudis Artístics Professionals de Música i de Dansa de Balears.

Segons ha informat la Conselleria en un comunicat, els premis pretenen distingir als alumnes que, gràcies al seu esforç i dedicació, han aconseguit uns resultats acadèmics excel·lents, així com estimular la motivació pels estudis i la formació personal.

Aquestes distincions sorgeixen com a conseqüència de l'aprovació del nou currículum dels estudis professionals de música, que ja ho contemplava la seva convocatòria.

A més, pretenen reconèixer uns estudis professionals com són els de música i dansa, estudis de règim especial amb una elevada càrrega lectiva que requereixen una àmplia dedicació i esforç per part de l'alumnat. "Són uns estudis artístics molt especialitzats que mereixen una particular atenció", han apuntat des de la Conselleria.

Es convoquen dos tipus de distincions. D'una banda els Premis per als alumnes d'Estudis Artístics Professionals de Música i de Dansa amb aprofitament acadèmic excel·lent del curs 2018-2019. I per l'altra, vuit Premis Extraordinaris d'Estudis Artístics Professionals de Música i de Dansa per a les modalitats de Música de cambra o Fonaments de Composició, entre d'altres.

Contador

Para leer más


Lo más leído