26 de junio de 2019
 • Martes, 25 de Junio
 • 12 de juny de 2019

  Cort aprova un conveni amb el Govern per gestionar el Servei d'Ajuda Domiciliària

  Cort aprova un conveni amb el Govern per gestionar el Servei d'Ajuda Domiciliària
  EUROPA PRESS - ARCHIVO

  PALMA DE MALLORCA, 12 Jun. (EUROPA PRESS) -

  La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres el nou conveni de col·laboració entre Cort i la conselleria de Serveis Socials i Cooperació per gestionar el Servei d'Ajuda Domiciliària (SAD) per a persones en situació de dependència.

  Així ha informat el Consistori en una nota en la qual han detallat que el conveni incrementa en un 30 per cent el pressupost, que té un import màxim de 7.221.000 euros abonats per la Conselleria i que permetrà gestionar 472.000 hores durant 3 anys, des de 2019 fins el 2021.

  El servei es dirigeix a majors de 65 anys o persones menors d'aquesta edat amb un certificat de discapacitat superior al 33 per cent empadronades a Palma i amb dificultats reconegudes per realitzar Activitats Bàsiques de la Vida Diària (AFVD) que no comptin amb recursos econòmics ni xarxes de suport per disposar de cures personals.

  Cal recordar que el SAD és una prestació domiciliària del sistema públic de serveis socials que pretén facilitar el desenvolupament de l'autonomia personal, retardar la deterioració individual i promoure condicions favorables en familiars de persones depenents.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído