25 de junio de 2019
 • Lunes, 24 de Junio
 • 7 de juny de 2019

  Cort estalvia 20.000 euros en consum elèctric de Son Banya des de l'inici del seu desallotjament

  Cort estalvia 20.000 euros en consum elèctric de Son Banya des de l'inici del seu desallotjament
  CORT - ARCHIVO

  PALMA DE MALLORCA, 7 Jun. (EUROPA PRESS) -

  L'Ajuntament de Palma ha assegurat aquest divendres que des que va iniciar el programa de desallotjament del poblat de Son Banya ha estalviat un total de 20.000 euros en consum elèctric.

  Segons han informat mitjançant un comunicat, aquestes dades de consum d'electricitat "ja són un reflex del procés de despoblació" de Son Banya i asseguren que, si es segueix aquesta progressió, l'estalvi pot arribar a 30.000 euros en un any.

  En concret, han detallat que el consum comparat dels mesos de juliol de 2017 a febrer de 2018 i el mateix període d'aquest any mostra un descens en la facturació del consum d'electricitat d'un total de 19.336,35 euros que correspon a un 10,28 per cent de total del consum d'aquest període.

  Dels vuit mesos ja facturats, es pot comprovar que en cinc d'ells hi ha un descens del consum, i en tres hagut un augment. Des de Cort, han destacat el descens de gener, que arriba al 27,74 per cent i que es consolida durant el mes de febrer.

  Per a mantenir aquest tendència de racionalització de la despesa, l'Ajuntament "immediatament" posarà en marxa l'execució de demolicions de les construccions que s'han iniciat en els espais buits que van deixar les cases demolides per ordre judicial.

  De la mateixa manera, col·locaran rètols informatius sobre les infraccions de les quals seran responsables les persones que torni a reconstruir en el solars municipals.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído