20 de mayo de 2019
 • Domingo, 19 de Mayo
 • 15 de maig de 2019

  Cort licita per 3,27 milions d'euros la gestió de sis centres de dia municipals

  Cort licita per 3,27 milions d'euros la gestió de sis centres de dia municipals
  PIXABAY - ARCHIVO

  PALMA DE MALLORCA, 15 May. (EUROPA PRESS) -

  La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat els plecs per a la gestió integral de sis centres de dia municipals, que surten a licitació per 3,27 milions d'euros.

  Així ho ha anunciat la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, durant la roda de premsa posterior a la reunió de l'equip de govern municipal.

  Borràs ha recordat que aquests centres han tornat a ser de gestió municipal aquesta legislatura. Es tracta dels centres de Son Sardina, Son Dureta, Es Coll d'en Rabassa i S'Estel, a més dels de Son Ferriol i Son Cladera que s'obriran a principis d'octubre. Paral·lelament, l'Ajuntament projecta un nou centre de dia a Son Xigala.

  Borràs ha explicat que amb els plecs la plantilla dels centres creix amb un auxiliar més i que el personal actual se subrogarà. "Això és indiscutible", ha emfatitzat.

  Els centres explicaran així amb cinc auxiliars, un treballador social que actuarà com a coordinador, un terapeuta ocupacional, un infermer i un fisioterapeuta.

  La regidora ha recordat que a Palma hi ha unes 66.000 persones majors de 65 anys, que suposen el 15,44 per cent de la població de la ciutat. No obstant això, solament "s'atén a un 2 per cent d'aquestes persones", ha lamentat. Per això, la regidora ha conclòs que obrir nous centres de dia "no és només una qüestió de responsabilitat" sinó "una obligació".

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído