26 de mayo de 2020
1 de agost de 2019

Cosme Bonet, president de la Comissió d'Hisenda en el Senat i Susanna Moll, vicepresidenta de la de Turisme

Cosme Bonet, president de la Comissió d'Hisenda en el Senat i Susanna Moll, vicepresidenta de la de Turisme
Els senadors socialistes de Baleares Patricia Abascal, Carme García, Cosme Bonet, y Susanna Moll. - PSIB

PALMA DE MALLORCA, 1 Ago. (EUROPA PRESS) -

El senador socialista per Mallorca, Cosme Bonet, ha estat triat president de la Comissió d'Hisenda i, pel seu costat, la també senadora mallorquina, Susanna Moll, ha estat triada vicepresidenta de la Comissió d'Indústria, Turisme i Comerç.

Bonet també serà vocal de les comissions d'Afers exteriors i de Peticions, a més de membre de la Diputació Permanent del Senat. Moll serà vocal de les comissions d'Assumptes iberoamericans, d'Incompatibilitats i de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Cal recordar que Bonet va ser en la passada legislatura conseller d'Economia, Hisenda i Turisme del Consell de Mallorca. Mentrestant, Moll va ser regidora d'Educació i Esports a l'Ajuntament de Palma.

Per la seva banda, la senadora per Eivissa i Formentera, Patricia Abascal, serà la portaveu del Grup Parlamentari Socialista del Senat en la Comissió de Discapacitat i vocal en les comissions de Seguretat Nacional, Empresa i Ocupació, Migració i Seguretat Social i de la Constitucional.

La senadora per Menorca, Carme García Querol, ha estat triada portaveu socialista de la Comissió d'Economia i Empresa i vocal en les comissions de les Comunitats Autònomes, a la d'Entitats Locals i de la de Funció Pública.

Para leer más