6 de agosto de 2020
30 de maig de 2008

Creu Roja a les Pitiüses celebra aquesta tarda la clausura del programa 'Aules sense Fronteres'

EIVISSA, 30 de maig (EUROPA PRESS)

Creu Roja celebra aquesta tarda la festa de clausura del programa 'd'Aules sense Fronteres' amb la lliura dels diplomes als escolars que han assistit durant aquest curs 2007-2008. El programa, que es realitza per tercer any consecutiu, es basa en classes de suport per a nens emigrants, segons va exposar la coordinadora d'intervenció social de Creu Roja, Maria Martínez.

En declaracions a Europa Press, Martínez va recordar que aquesta iniciativa va sorgir per donar reforç als nens que arribaven d'altres països i que tenien problemes amb l'idioma, de manera que el programa consisteix en bajuda escolar a les tardes "tot i que també es treballa en la integració". D'altra banda, va destacar que un dels aspectes més positius és que l'activitat "ha tingut gran acollida, ja que va haver llistes d'espera per apuntar els petits".

Martínez va detallar que aquest servei es va obrir a tots els voluntaris de l'entitat, per la qual cosa va dir que hi participen persones de diverses nacionalitats, fet que suposa que s'hagi aconseguit una verdadera aula sense fronteres "tant de nens, com de col·laboradors".