26 de octubre de 2020
26 de juny de 2019

Cs avisa que "estaran vigilants" en el Parlament perquè "no volen que el Pacte torni a segrestar la Càmera"

Cs avisa que "estaran vigilants" en el Parlament perquè "no volen que el Pacte torni a segrestar la Càmera"
La diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament, Patricia Guasp, en declaracions als mitjans al Parlament. - EUROPA PRESS

Guasp considera que el "mal revival del Pacte de reculada s'ha escenificat" durant la primera sessió d'investidura

PALMA DE MALLORCA, 26 Jun. (EUROPA PRESS) -

La diputada de Ciudadanos (Cs) al Parlament, Patricia Guasp, ha explicat aquest dimarts que des de la seva formació "estan treballant ja en una oposició ferma i contundent" davant el "mal pacte de Govern", per la qual cosa ha avisat que "estaran vigilants" perqu "no volen que PSIB, MÉS i Podem tornin a segrestar el Parlament".

En aquest sentit, en declaracions als mitjans després del discurs d'investidura de la candidata del PSIB a la presidncia del Govern, Francina Armengol, Guasp ha afegit que és un pacte de "reculada", ja que el progressisme "no és prohibir, limitar i, fins i tot, imposar". "Estem farts de les seves imposicions lingüístiques i el seu intervencionisme, el PSOE ha comprat les tesis de Podem d'intervencionisme al mercat", ha assegurat.

Guasp ha matisat que Armengol "abraa el nacionalisme de MÉS i el populisme de Podem" perqu, al seu parer, el PSOE "s'ha escorat completament a l'esquerra, un fet que preocupa enormement" i ha criticat que "també abracen" els llaos grocs, "que no fan més que insultar el sistema judicial i a l'Estat de dret".

Amb tot, Guasp ha assegurat que el discurs d'investidura d'Armengol d'aquesta primera sessió ha "escenificat" el "mal revival' del pacte de reculada".