16 de diciembre de 2019
11 de setembre de 2019

Cs sol·licita la retirada del llaç groc instal·lat per MÉS en un de les balconades dels despatxos dels diputats

PALMA DE MALLORCA, 11 Sep. (EUROPA PRESS) -

Ciudadanos ha sol·licitat després del ple del dimarts la retirada "immediata" del llaç groc col·locat en un dels balcons dels despatxos dels diputats de MÉS per Mallorca al Parlament.

Segons ha informat la formació en un comunicat, la sol·licitud s'ha realitzat mitjançant un escrit dirigit a l'Mesa del Parlament.

El portaveu del partit, Marc Pérez-Ribas, ha manifestat que "es tracta d'un símbol partidista la simbologia del qual atenta contra la neutralitat i el respecte a la institució que representa a tots els ciutadans de Balears i perjudica greument els drets fonamentals de la ciutadania".

Per la seva banda, la diputada Patricia Guasp ha assenyalat que "és un símbol que ataca el nostre Estat democràtic i al nostre sistema judicial".

Respecte la participació de MÉS en la Diada de Catalunya, la diputada ha assenyalat que si bé no entren a valorar que un diputat participi en la Diada, sí ho faran en el cas que ho faci algun membre del Govern "perquè representen a la institució i a tots els ciutadans de Balears".

Finalment, Ciudadanos ha recordat la postura de la formació contra el "nacionalisme excloent".

Para leer más