20 de enero de 2020
14 de juliol de 2010

Debat(Reaccions)- Salom veu el projecte de Zapatero "esgotat" i diu que Balears "té la política dolenta" de l'Executiu

MADRID, 14 Jul. (EUROPA PRESS) -

La diputada del PP per les Balears María Salom ha assegurat avui que la sessió inicial del Debat d'Estat de la Nació ha revelat que el projecte polític del president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, està "esgotat" i "que no té credibilitat", per afegir a continuació que les illes "pateixen la política dolenta" de l 'executiu central.

En declaracions a Europa Press, Salom ha censurat la intervenció inicial de Zapatero que, segons la seva opinió, s'ha mostrat com un president "amb un projecte totalment acabat" i que no sap "donar resposta" a la situació econòmica després de diversos anys de patir una profunda crisi.

"Li he vist com si només tingués un full en blanc. No sap el que fer, no sap quin és el rumb de l'economia i no sap quin és el rumb del país. És ara mateix un president esgotat i amb falta de credibilitat, ningú es creu el que compte i ningú es creu la seva política", ha postil·lat la diputada popular per les Balears.

Segons la seva opinió, el president del Govern no està posant els remeis que necessita el país per remuntar de la "duríssima situació política", tenint en compte que no "coneix la realitat i, per tant, no aplica les mesures" convenients per superar la crisi.

Aquesta situació, segons Salom, ha fet que Balears "pateixi la política dolenta de Zapatero" com revela que existeixin a les illes moltes famílies sense treball i que se'n vagi a retallar les inversions estatals en la comunitat a causa de a les mesures de contenció de despesa pública.

A més, també s'ha mostrat "pessimista" respecte a la gestió l'Executiu autonòmic presidit per Francesc Antich tenint en compte que segons la seva opinió és "un malament Govern per a Balears" ja que no fa "ni les lleis ni les mesures que necessita una comunitat puntera" com és l'arxipèlag balear.

Sobre aquesta qüestió, Salom ha assegurat que, tant en el Govern espanyol com Balears", es requereix governants que prenguin "mesures valentes i decidides per ajudar als ciutadans a sortir de la crisi". En lloc d'aplicar aquest criteri, la diputada del PP per les Balears ha subratllat que Zapatero ha fet "el fàcil" que és congelar les pensions, una mesura que segons la seva opinió "era com havia de d'últim fer un governant".

Finalment, ha afirmat que el president del PP, Mariano Rajoy, transmetrà en la seva intervenció "confiança i realisme" per afrontar el futur i, segons ha comentat, mostrarà que és "el polític referent" per ajudar als espanyols ara mateix.