28 de marzo de 2020
4 de febrer de 2019

Decreten presó provisional i sense fiança per a l'home que va agredir sexualment una dona de 87 anys

EIVISSA, 4 Feb. (EUROPA PRESS) -

La Jutge d'Instrucció número 1 d'Eivissa en funcions de gurdia ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiana per a l'home de 48 anys que presumptament va agredir sexualment una dona de 87 anys a Sant Josep.

En un comunicat, l'Institut Armat va detallar que l'agressió es remunta a la tarda del passat 13 de desembre, quan el detingut va accedir a l'interior de l'habitatge de l'anciana i la va tirar al sl, es va collocar damunt d'ella, la va grapejar i li va copejar la cara.

L'agressor va abandonar la casa després que una vena entrés a la casa després de sentir els crits de la víctima, qui va sofrir forts traumatismes en el rostre com a resultat de l'agressió, per la qual cosa va haver de ser atesa en un centre hospitalari.

La Gurdia Civil va iniciar una investigació en la qual va identificar a l'autor dels fets en tenir aquest antecedents per intentar abusar sexualment d'una jove de 19 anys.

Així, l'Institut Armat va organitzar un dispositiu per detenir aquest dissabte a l'agressor, qui va oposar gran resistncia i la localització de la qual va ser complicada en tractar-se d'un 'okupa' sense domicili conegut, que des del dia de l'agressió no havia tornat a freqüentar els mateixos llocs.