25 de enero de 2020
15 de març de 2019

La defensa del PP demana recusar al tribunal d'Over perquè considera que ha perdut la "imparcialitat"

La Fiscalia i l'Advocacia de la Comunitat s'han oposat a la proposta i el tribunal no ha admès a tràmit la queixa

La defensa del PP demana recusar al tribunal d'Over perquè considera que ha perdut la "imparcialitat"
EUROPA PRESS

PALMA DE MALLORCA, 15 Mar. (EUROPA PRESS) -

La defensa del PP a Balears ha demanat la recusació aquest divendres del tribunal del 'cas Over' perquè considera que en diferents moments del judici ha perdut la "imparcialitat", havent-hi fet, a més, preguntes a diversos testimonis "amb caràcter intimidatori".

En l'última sessió d'aquest judici, la Fiscalia i l'Advocacia de la Comunitat s'han oposat a la proposta i el tribunal no ha admès a tràmit la queixa a causa que aquest tipus de recusacions, segons marca la llei, han de realitzar-se quan es percebin i la lletrada del PP, formació investigada com a responsable directa, s'ha referit a interrogatoris que han tingut lloc al febrer.

L'advocada s'ha remès a la "majoria d'interrogatoris i, en particular, als del 26 de febrer". En concret, ha esmentat als realitzats a diversos funcionaris i a l'exdirector general d'Interior, Joan Rotger.

Després de la seva exposició, la presidenta del tribunal no ha admès la recusació a causa de la seva "extemporalitat" ja que, tal com ha dit, la lletrada ha reservat la seva presentació fins a l'última sessió del judici, tot i que és "una qüestió" que podria tenir un abast "important".

Para leer más