26 de junio de 2019
 • Martes, 25 de Junio
 • 11 de juny de 2019

  El Defensor del Poble insta Aena a preservar la llibertat de l'usuari a passar per les 'duty free'

  El Defensor del Poble insta Aena a preservar la llibertat de l'usuari a passar per les 'duty free'
  EUROPA PRESS

  MADRID, 11 Jun. (EUROPA PRESS) -

  El Defensor del Poble recomana al gestor aeroportuari Aena distribuir els espais comercials a la seva xarxa d'aeroports per "preservar la llibertat dels usuaris per decidir si transiten o no per l'interior de les botigues".

  A l'informe anual corresponent a 2018 d'aquesta institució s'indica que s'han rebut queixes de persones que manifestaven el seu malestar en veure's obligades a transitar pels espais comercials dels aeroports.

  Aena va explicar a aquesta institució que l'explotació comercial dels espais aeroportuaris pot contribuir a "un millor servei als passatgers" i també permet al gestor aeroportuari obtenir rendes d'explotació per destinar-les a la millora del servei públic que presta.

  El Defensor del Poble considera que "l'experiència comercial" al fet que s'al·ludeix no pot ser positiva "si no és voluntària" i que el trànsit per l'interior d'espais comercials, si es converteix en obligatori, pot resultar "una experiència enutjosa i fins i tot estressant", singularment en el cas de les persones que viatgin amb nens petits.

  Per això, el Defensor del Poble recomana a Aena distribuir els espais comercials a la seva xarxa d'aeroports per preservar la llibertat dels usuaris per decidir si transiten o no per l'interior de les botigues.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído