31 de marzo de 2020
22 de juliol de 2008

La delegada d'Educació considera fonamental que l'alumnat Pitiús millori la seva competència lingüística

EIVISSA, 22 de Juliol (EUROPA PRESS)

La delegada de la Conselleria d'Educació i Cultura a les Pitiüses, Margalida Marí, ha assegurat avui que és fonamental que l'alumnat d'Eivissa millori la seva competència lingüística, "no només en l'àmbit acadèmic sinó també en la seva expressió".

Declaracions de Marí durant la visita que va efectuar aquest matí al col·legi Sant Carles, al municipi de Santa Eulalia, per conèixer el desenvolupament de les primeres colònies d'estiu en anglès que s'organitzen en la Comunitat de les quals va assegurar "compten amb unes hores de classes i una part més lúdica".

Aquestes colònies s'emmarquen en les mesures d'immersió previstes en el Pla de Tercera Llengua dissenyat per la Conselleria d'Educació i Cultura per reforçar l'ensenyament d'una llengua estrangera, en aquest cas l'anglès, amb la finalitat que l'alumnat adquireixi un nivell de competència que li permeti fer un ús actiu.

Marí va destacar que el domini d'una llengua estrangera és fonamental per a tots "però sobretot en un enclavament turístic com és Eivissa".