4 de abril de 2020
12 de agost de 2008

Demà s'esperen temperatures significativament altes a Balears i cels poc ennuvolats

MADRID, 12 d'agost (EUROPA PRESS)

L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) preveu per demà temperatures significativament altes a Múrcia, Mallorca, Costa del Sol i el litoral de València i intervals de vent fort a la costa cantàbrica.

A més en el Cantàbric, així com a Galícia, hi ha risc de precipitacions febles localment moderades, que disminuiran en intensitat i freqüència a partir de la tarda. Les pluges es podran estendre durant la primera meitat del dia i de manera feble a la resta del nord-oest peninsular, així com el nord i a l'oest d'Extremadura.

Alhora, als Pirineus, durant la tarda i la nit s'esperen xàfecs moderats, ocasionalment acompanyats de tempesta, que podran estendre's, tot i que de manera feble, al nord de Navarra i Aragó. A la resta de la Península i Balears, el cel serà poc ennuvolat, al contrari que a les Canàries, on es preveuen núvols amb possibilitat de xàfecs febles.

Pel que fa a les temperatures, les màximes baixaran de manera lleugera a moderada, excepte a l'àrea mediterrània, on s'espera un augment lleuger a moderat. D'altra banda, les mínimes no patiran canvis, llevat de lleugeres variacions.

El vent, de component oest, serà moderat amb intervals forts en el litoral cantàbric, també moderat a la costa d'Andalusia i a Galícia i cerç a la zona de l'Ebre. A Balears i Canàries, el vent serà de component sud, moderat a l'arxipèlag balear i de moderat a fort en el canari.