21 de octubre de 2019
15 de juliol de 2008

Demanen 12 anys de presó per a un home acusat d'agressió sexual

PALMA DE MALLORCA, 15 de juliol (EUROPA PRESS)

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Palma jutjarà avui, a partir de les 11.00 hores, O.V.G., acusat dels delictes d'agressió sexual, lesions i maltractament, pels que el Ministeri Fiscal demana 12 anys de presó i la prohibició d'acostar-se a una distància de 500 metres i comunicar-se per qualsevol mitjà amb la perjudicada per un temps de dos anys.

Segons explica l'escrit d'acusació, els fets van ocórrer el passat 19 de gener del 2007, quan l'acusat, major d'edat, va forçar i va violar a la seva companya sentimental en el domicili que compartien, al carrer Rector Petro. Així, O.V.G. va forçar a la seva víctima a tombar-se al llit, i després d'agredir-la sexualment la va tirar a terra i el va advertir: "si no vols que et segueixi fent això, agafa les teves coses i veti".

Com a conseqüència de les agressions, la víctima va patir ferides a la regió externa de la cuixa, bíceps i hematomes a la zona del coll, que van tardar deu dies a curar. Després d'aquests fets, el 24 de gener el jutge va dictar una ordre de protecció en la qual prohibia al processat acostar-se i comunicar-se amb l'agredida, una mesura que aquest va trencar l'endemà trucant-la per telèfon.

El Ministeri Fiscal sol·licita deu anys de presó per un delicte d'agressió sexual, 12 mesos de presó i privació del dret a la tinença d'armes per un temps de dos anys pels delictes de maltractament i lesions, i una altra pena de nou mesos de presó per un delicte de trencament de la mesura cautelar de prohibició d'acostar-se a la víctima.