20 de septiembre de 2020
31 de març de 2019

Demanen 7 anys de presó a tres homes per fundar una associació d'estudi cannàbica i usar-la per vendre marihuana

Demanen 7 anys de presó a tres homes per fundar una associació d'estudi cannàbica i usar-la per vendre marihuana
EUROPA PRESS - ARCHIVO

PALMA DE MALLORCA, 31 Mar. (EUROPA PRESS) -

La Secció Segona de l'Audincia Provincial de Balears jutjar aquest dilluns i divendres que ve a tres homes per fundar una associació per a l'estudi i la investigació del cnnabis i usar-la "única i exclusivament" per distribuir i vendre marihuana, delictes pels quals la Fiscalia sollicita per a ells 7 anys de presó.

Segons l'escrit de l'acusació, els fets es remunten a setembre del 2015 quan els tres acusats van fundar una associació per a l'estudi del cnnabis en la qual ostentaven els crrecs de presidncia, secretaria i tresoreria.

La Fiscalia sosté que la finalitat d'aquesta entitat era "única i exclusivament la distribució i venda a terceres persones de substncies prohibides que tenien en el seu poder" ja que segons l'escrit d'acusació els tres acusats posseen una gran plantació de marihuana a les proximitats d'Inca per un pes de 81,37 quilograms valorat en 84.872,72 euros.

Per tot aix, la Fiscalia demana als acusats una pena de 7 anys de presó i una multa de 300.000 euros pels delictes d'associació illícita i contra la salut pública, a més de la dissolució de l'entitat.

Para leer más