25 de junio de 2019
11 de juny de 2019

La Demarcació de Costes ordena el tancament del quiosquet de Cala Torta per l'extinció de la concessió

La Demarcació de Costes ordena el tancament del quiosquet de Cala Torta per l'extinció de la concessió
DELEGACIÓN DE GOBIERNO

PALMA DE MALLORCA, 11 Jun. (EUROPA PRESS) -

La Demarcació de Costes a Balears ha ordenat el tancament de les instal·lacions del quiosquet de la platja de Cala Torta, en el municipi d'Artà, i estendre una acta de reversió a l'Estat del domini públic ocupat.

Segons ha informat la delegació del Govern a Balears, una vegada complert això s'acordarà amb l'ajuntament els terminis i les condicions per al desmantellament de les actuals instal·lacions.

L'actuació de la Demarcació de Costes es produeix per ordre de la resolució del passat 27 de maig de la direcció general de Sostenibilitat de la Costa i el Mar, dependent del Ministeri per a la Transició Ecològica, que declara extingida la concessió que emparava aquest quiosquet i denega una sol·licitud de pròrroga extraordinària.

La resolució conclou que les persones sol·licitants no eren les seves titulars legítimes i la pròrroga s'havia sol·licitat fora de termini. La concessió del quiosquet de Cala Torta provenia d'una primera autorització a partir d'una Ordre Ministerial el 1968.

Va ser transferida el 1972 a un altre titular, que va morir el 2015. La concessió va finalitzar el 29 de juliol de 2018 quan es va aplicar el Reglament General de Costes.

Les persones que ara havien presentat la petició de pròrroga havien sol·licitat en 2015 la transmissió de la concessió del titular mort, aportant una escriptura de cessió de 2001.

Aquesta transmissió va ser denegada el passat 30 d'abril de 2019 per part de la Demarcació de Costes.

Contador

Para leer más


Lo más leído