26 de junio de 2019
 • Martes, 25 de Junio
 • 12 de juny de 2019

  Denuncien nombroses infraccions d'aparcament a Palma davant el Defensor del Poble

  Vianants en Lluita critica "la permissivitat i deixadesa de funcions" de les administracions responsables

  Denuncien nombroses infraccions d'aparcament a Palma davant el Defensor del Poble
  VIANANTS EN LLUITA EN BALEARS

  PALMA DE MALLORCA, 12 Jun. (EUROPA PRESS) -

  L'associació Vianants en Lluita, que vetlla pels drets del vianant, ha presentat aquest dimecres una denúncia davant el Defensor de Poble en la qual han inclòs un àlbum fotogràfic amb 90 pàgines plenes de fotos amb infraccions en matèria d'aparcament comesos entre abril i maig i que "es produeixen diàriament" a Palma.

  Segons han posat de manifest, a Palma s'està produint un "incompliment sistemàtic" de la Llei d'Accessibilitat Universal i la Carta Europea dels Drets del Vianant, així com la Convenció dels Drets del Nen, que reconeix el dret del nen a gaudir d'un entorn segur i saludable i obliga l'administració a vetllar per l'interès superior de la infància.

  Tal com han detallat, aquest àlbum fotogràfic s'ha elaborat mitjançant l'engegada de la campanya 'Fora del meu camí!'. A través d'aquesta iniciativa, s'ha fet una petició a la ciutadania perquè durant els mesos d'abril i maig els enviessin fotos de vehicles mal estacionats "convertits en un obstacle, una barrera o creant perill per a la seguretat del vianant".

  Amb aquesta acció, han assegurat, volen censurar "la permissivitat i deixadesa de funcions" per part dels responsables de donar les ordres en matèria de política de seguretat viària i de l'Ajuntament de Palma, que llancen un "clar missatge a favor de conductes incíviques que es repeteixen sense ser sancionades".

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído