25 de mayo de 2019
 • Viernes, 24 de Mayo
 • 16 de maig de 2019

  Detenen dos homes per 'okupar' un immoble amb l'objectiu d'extorsionar al propietari i obtenir diners

  Detenen dos homes per 'okupar' un immoble amb l'objectiu d'extorsionar al propietari i obtenir diners
  POLICÍA NACIONAL - ARCHIVO

  PALMA DE MALLORCA, 16 May. (EUROPA PRESS) -

  La Policia Nacional ha detingut dos homes, de 33 i 45 anys, per 'okupar' quatre habitatges d'un immoble de construcció al carrer Emili Darder de Palma amb l'objectiu d'extorsionar al propietari i obtenir diners.

  Segons ha informat el cos policial en un comunicat, a principis de maig quatre persones van irrompre en l'habitatge amb la suposada finalitat d''okuparlo', si bé després de les investigacions es va determinar que es tractava d'un grup organitzat la fi del qual era extorsionar a l'empresari per obtenir un benefici econòmic.

  Els detinguts, juntament amb altres dos investigats, amb prou feines van romandre una nit en els quatre habitatges de l'edifici quan van intimidar a l'amo de la finca amb destrossar el mobiliari.

  Per evitar destrosses en l'immoble, el promotor "va haver d'abonar una quantitat de diners perquè es marxessin del lloc" i els membres del grup organitzat "es van repartir la quantitat ràpidament".

  La Policia Nacional va detenir els dos homes amb múltiples antecedents per un delicte d'extorsió però la investigació continua oberta a fi de localitzar els altres responsables.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído