27 de mayo de 2019
17 de maig de 2019

Detenen a Eivissa a sis membres d'una banda que traficava amb droga

Detenen a Eivissa a sis membres d'una banda que traficava amb droga
POLICÍA NACIONAL - ARCHIVO

EIVISSA, 17 May. (EUROPA PRESS) -

Agents de la Policia Nacional han detingut a Eivissa a sis persones, cinc d'origen dominicà i un d'argentí, presumptes autors de delictes de pertinença a un grup criminal relacionat amb el trànsit de drogues.

Segons ha informat la Policia Nacional, quan van tenir coneixement dels fets van començar una investigació procedint a la detenció de les sis persones i realitzant fins a set registres, cinc en domicilis i dos en establiments públics.

En total, s'han desarticulat fins a sis punts de venda de substància estupefaent a Eivissa.

Els agents han constatat com els detinguts empraven els seus propis habitatges, en les quals fins i tot residien amb menors d'edat, com a punt de venda de cocaïna.

En els habitatges es trobaven emmagatzemats, a més de la cocaïna, les bàscules de precisió amb restes de la droga que empraven per dividir les dosis que posteriorment venien el públic. En un dels domicilis també es va trobar marihuana.

A més dels domicilis, un restaurant era emprat com a punt de venda i trànsit de cocaïna. En el local es blanquejaven els diners procedents de la venda de cocaïna.

D'igual manera, s'ha pogut trobar substància de cort indeterminada, amb la qual barrejaven la cocaïna per així aconseguir una major quantitat i, en conseqüència, obtenir un major rendiment econòmic il·lícit en la seva venda, la qual cosa fins i tot podria augmentar de forma considerable el risc per als consumidors.

A més, tots els detinguts tenien un treball lícit amb el qual pretenien ocultar els seus ingressos i manera de vida il·lícita.

En total, es van confiscar prop de 150 grams de cocaïna, 160 grams de marihuana, així com prop de 31 grams de substància de tall, diners en efectiu, una premsa d'acer, cinc bàscules de precisió i 19 telèfons mòbils.

Contador

Para leer más


Lo más leído