4 de abril de 2020
25 de agost de 2008

Detingudes dues persones a Ciutadella amb 545 grams de cocaïna

MAÓ, 25 d'agost (EUROPA PRESS)

La Policia Nacional va informar aquest migdia de la detenció el passat 22 d'agost de dues persones en Cala en Busquets, a Ciutadella (Menorca), per un presumpte delicte contra la salut pública.

Es tracta de M.O.M., de 31 anys, i J.M.P., de 33, tots dos de nacionalitat espanyola, als qui se'ls van confiscar 545 grams de cocaïna i l'embarcació amb la qual transportaven la droga. Una vegada al mercat, la cocaïna confiscada hagués assolit un preu superior als 33.000 euros.

Els detinguts ja han estat posats a disposició judicial. Per al primer d'ells es va decretar presó sense fiança i per al segon, llibertat amb fiança.

Segons fonts policials, un dels detinguts viatjava regularment des de Cala en Busquets a Mallorca, possiblement a Cala Ratjada, amb una embarcació en la qual tornava a Menorca poques hores després amb una altra persona a bord.

Per aquest mitjà, segons la Direcció Insular de l'Estat a Menorca, s'introduïen a l'illa quantitats indeterminades de substàncies estupefaents, presumiblement cocaïna.

El passat 22 d'agost, el Grup d'Investigació de la Policia Nacional a Menorca va muntar un dispositiu per controlar l'arribada d'aquesta embarcació. Passades les quatre de la tarda, la mateixa va entrar en Cala en Busquets i una vegada amarrada, els dos detinguts van ser abordats pels agents.

Seguidament, es va procedir a la seva identificació i al registre de les seves pertinences, entre les quals es va trobar un paquet rectangular que va resultar ser cocaïna.