27 de febrero de 2021
4 de juny de 2008

Detingut a Capdepera un home després d'enganxar-lo amb 11 quilos d'haixix i 45 grams de cocaïna amagats a una motxilla

PALMA DE MALLORCA, 4 Jun. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil d'Artà va detenir ahir ciutadà marroquí Hassane S., de 36 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, després d'enganxar-lo amb 11 quilos d'haixix i 45 grams de cocaïna que tenia amagats en una motxilla dipositada en el maleter del seu vehicle.

En un comunicat, la Benemèrita va informar que l'arrest s'ha produït després que a les 14.30 hores d'ahir, una patrulla de la Guàrdia Civil va procedir a identificar a un vehicle al terme municipal de Capdepera, conductor del qual va fer cas omís a les indicacions dels agents, donant-se a la fuga.

Així, es va iniciar un seguiment que va transcórrer per les localitats de Cala Mesquida, Artá i St. Llorenç on el vehicle es va accidentar en una dels seus carrers, moment en el qual el seu conductor va ser detingut incautant-li en el maleter una motxilla amb la droga.

Alhora, agents de la Guàrdia Civil d'Algaida van procedir ahir a la detenció de Miguel A.M., de 44 anys, Mario A.R., de 26 anys, Juan José G.M., de 33 anys, i de Miguel A.R., de 23 anys, com a presumptes autors d' un total de vuit robatoris en diferents obres de la mateixa població.

Segons va explicar la Benemèrita, els arrestats s'havien traslladat a Mallorca, al costat dels seus familiars el mes d'abril passat des de la província de Sevilla per treballar en la construcció, detectant-se des d'aquesta data l'increment de robatoris en diferents obres, de manera que arran de la investigació oberta per la Guàrdia Civil es va aconseguir identificar als presumptes autors.

En aquesta línia, va detallar que el modus operandi dels detinguts era acudir a la tarda als llocs on anaven a cometre el robatori per observar els detalls tornant aquesta mateixa nit a sostreure eines i cable de coure, amb la finalitat de vendre tot el material en Son [Banya]. Després de confiscar-los diverses eines que havien estat sostretes i que eren utilitzades a la comissió dels delictes, la Guàrdia Civil està investigant més de 30 vendes de coure, pel que no es descarta la imputació de més delictes als arrestats.

D'altra banda, la Guàrdia Civil de Llucmajor va imputar als súbdits marroquins Ouiza O., de 33 anys, i Said M., de 34 anys, com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar cap a la filla dels dos menor d'edat.

Els agents de la Benemèrita també van detenir a Pollença al ciutadà xilè Fernando A. T., de 41 anys, com a presumpte autor d'un delicte de violació de domicili, mentre que a Eivissa, es va arrestar als britànics Daffy E., de 27 anys, i a Frances E., de 21 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. (Menudeig). Alhora, es va detenir a Raimundo P. R., de 42 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori i de violació de domicili.

Finalment, la Guàrdia Civil de Manacor va arrestar a Mariano N.S., de 23 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori en interior de domicili, després d'haver sostret la quantitat d'11.000 euros.