17 de octubre de 2019
 • Miércoles, 16 de Octubre
 • 9 de agost de 2019

  Detingut un jove més implicat en l'agressió grupal a un jove de 16 anys a Palma després d'un concert

  Detingut un jove més implicat en l'agressió grupal a un jove de 16 anys a Palma després d'un concert
  Cotxe de la Policia NacionalEUROPA PRESS - ARCHIVO

  PALMA DE MALLORCA, 9 Ago. (EUROPA PRESS) -

  La Policia Nacional ha detingut a Palma a un jove més que estaria implicat en l'agressió grupal de joves a una noia de 14 anys i al seu germà de 16 al que presumptament van propinar una pallissa, després d'un concert a Platja de Palma el passat 26 de juliol.

  Segons han informat des del cos policial en una nota de premsa, en total s'han detingut cinc persones, un major d'edat de 20 anys i origen marroquí i quatre menors, tres espanyols i un d'origen marroquí, d'edats que oscil·len entre els 15 i 17 anys, com a presumptes autors d'un delicte de lesions i robatori amb violència.

  Cal recordar que l'agressió es va produir quan dues noies menors d'edat sortien d'un concert que se celebrava en Platja de Palma a les 02.00 de la matinada i es van trobar amb un grup d'uns sis joves amb els qui van tenir un incident.

  Un d'ells va intentar abraçar a una de les noies i li va tirar dels pèls, per la qual cosa ambdues noies van intentar fugir del lloc mentre aquests les van seguir, tractant-les d'arraconar i tornant a tirar-lis dels cabells.

  Finalment, amb l'ajuda d'una parella, van aconseguir cridar el germà d'una d'elles per demanar-li auxili. A la seva arribada, el germà va rebre un primer cop de puny en la mandíbula per part d'un dels integrants del grup. Després va continuar la resta propinant-li altres cops.

  El grup de joves va seguir intimidant al germà de 16 anys, ho van envoltar i van acabar sostraient-li uns 10 euros en metàl·lic i un rellotge.

  Un jove, que es trobava en el lloc, va prestar ajuda a la víctima, acompanyant-la feia on es trobaven els seus pares, i fins i tot li va recuperar part dels efectes sostrets. Posteriorment, el menor va ser traslladat a un centre hospitalari amb lesions greus.

  El grup d'homicidis de la Policia Nacional va aconseguir la identificació de les persones que van intervenir en els fets i van detenir els autors, entre l'01 d'agost i aquest divendres, passant el major d'edat a disposició judicial i els menors a Fiscalia de Menors.

  Para leer más