24 de mayo de 2019
 • Jueves, 23 de Mayo
 • 16 de maig de 2019

  Detinguts dos homes per robar en taxis de Palma trencant les finestretes a la nit

  Uns testimonis d'un dels robatoris van facilitar la investigació en prendre fotografies amb els seus propis telèfons mòbils

  Detinguts dos homes per robar en taxis de Palma trencant les finestretes a la nit
  EUROPA PRESS - ARCHIVO

  PALMA DE MALLORCA, 16 May. (EUROPA PRESS) -

  La Policia Nacional ha detingut dos homes per diversos robatoris amb força en taxis de la zona de Palma, pel que trencaven les finestretes dels vehicles aparcats i se'n portaven diners en efectiu i equips electrònics com a mòbils o navegadors GPS.

  Segons ha informat la Prefectura Superior de la Policia a Balears, els detinguts són dos homes de 62 i 31 anys i compten amb múltiples antecedents contra el patrimoni.

  Presumptament, els lladres trencaven les finestretes dels taxis quan es trobaven estacionats en hores nocturnes i se'n portaven diners i aparells que poguessin revendre. Durant març i abril es van registrar quatre denúncies de taxistes que coincidien amb aquest 'modus operandi'.

  La Policia ha assenyalat que la col·laboració ciutadana ha estat "fonamental" per detenir els autors. Uns veïns de la zona del Coll d'en Rabassa van ser alertats pel so dels cristalls en trencar-se i van veure als dos homes robant en un taxi. Aquests testimonis van treure els seus telèfons mòbils i van realitzar fotografies dels fets.

  Un dels presumptes autors va ser detingut el mes passat i l'altre va ser arrestat aquest dimarts. La seva localització va resultar difícil, ja que no tenia domicili registrat.

  La Policia ha precisat que s'han denunciat altres deu robatoris que han generat "gran alarma social en el sector del taxi" i no descarten que pugui haver-hi més autors.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído