27 de mayo de 2019
21 de octubre de 2008

El director general d'Ordenació i Planificació Turística del Govern anunciarà avui la seva dimissió

PALMA DE MALLORCA, 21 d'octubre (EUROPA PRESS)

El director general d'Ordenació i Planificació Turística del Govern, Santiago Balaguer, anunciarà avui dimarts la seva dimissió del càrrec que ocupa des del principi de la present legislatura, en una trobada amb els mitjans de comunicació, al qual també assistirà el conseller de Turisme, Miquel Nadal, i que tindrà lloc a les 13.00 hores d 'avui a la seu del departament de l'executiu autonòmic.

Segons va aclarir el Govern en un comunicat, aquesta nova baixa en la Conselleria de Turisme és una dimissió i no un cessi, com les anteriors que es van produir, quan el passat 24 de setembre l'antecessor de Nadal al front de la mateixa, Francesc Buils, va destituir al director general de Promoció Turística, Joan Sastre, i al gerent de l'Institut d'Estudis Turístics (Inestur), Antoni Oliver.

Tot i això, els canvis van continuar en els dies següents i, el 29 d'octubre, el president del Govern, Francesc Antich, va anunciar que Buils era substituït pel màxim dirigent d'UM, Miquel Nadal, qui fins aleshores venia ocupant el càrrec de tinent d'alcalde de Palma. Ara, amb la sortida de Balaguer, es produeix una nova modificació en l'organigrama de la Conselleria de Turisme.