13 de noviembre de 2019
 • Martes, 12 de Noviembre
 • 11 de abril de 2019

  El doctor Enrique García, nou vicerector d'Investigació i Internacionalització de la UIB

  El doctor Enrique García, nou vicerector d'Investigació i Internacionalització de la UIB
  UIB

  PALMA DE MALLORCA, 11 Abr. (EUROPA PRESS) -

  El doctor i catedràtic en Història Antiga, Enrique García Riaza, ha estat designat aquest dijous com a nou vicerector d'Investigació i Internacionalització de la Universitat de les Illes Balears (UIB), per la qual cosa serà la persona que substituirà en el càrrec a Jaume Carot, qui va anunciar al febrer la seva renúncia al lloc.

  Així ha informat la UIB a través d'un comunicat en el qual han detallat que García té 25 anys d'experiència docent universitària, tres sexennis d'investigació i, a més, ha estat vicedegà de la Facultat de Filosofia i sotsdirector del Centre d'Estudis de Postgrau de la UIB.

  Llicenciat en Història per la Universitat de Salamanca (1991), García es va doctorar en Història per la UIB el 1997 i ha realitzat ampliacions d'estudis a l'University College de Londres a més d'estades breus d'investigació al Merton College de la Universitat d'Oxford així com a la Universitat de Nova York.

  Respecte a les seves línies d'investigació, l'ara vicerector d'Investigació i Internacionalització de la UIB s'ha centrat en l'estudi de la diplomàcia i del dret de guerra durant l'expansió romanorepubicana així com en la Història Antiga de Balears. A més, és autor de 55 articles i capítols de llibres i membre del grup d'investigació de la UIB Civitas així com del grup d'investigació 'Occidens' de la Universitat Autònoma de Madrid.