20 de mayo de 2019
16 de maig de 2019

Educació publica la licitació de les obres de millora de l'accessibilitat en el CEIP Gabriel Comes i Ribas d'Esporles

Educació publica la licitació de les obres de millora de l'accessibilitat en el CEIP Gabriel Comes i Ribas d'Esporles
EUROPA PRESS - ARCHIVO

PALMA DE MALLORCA, 16 May. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria d'Educació i Universitat acaba de publicar en la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres de millora del CEIP Gabriel Comes i Ribas d'Esporles.

Segons ha informat la Conselleria en un comunicat, aquest projecte surt a licitació per un total de 145.180 euros i un termini d'execució de tres mesos.

El projecte de reforma en el CEIP Gabriel Comes i Ribas a Esporles contempla les obres necessàries a l'edifici principal del centre per acomplir la normativa d'accessibilitat.

L'obra surt a licitació per 145.180 euros i un termini d'execució de tres mesos.

Estan previstes les actuacions relacionades amb la construcció i instal·lació d'un ascensor, reforma dels banys de la planta baixa del centre i la construcció d'una rampa d'accés entre la pista esportiva i el pavelló cobert per millorar l'accessibilitat del pati.

Una vegada publicat en el BOIB, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més de 145.000 euros, és una de les obres previstes en el Pla d'Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de Balears.

Contador

Para leer más


Lo más leído