21 de noviembre de 2019
14 de juliol de 2010

Eivissa es converteix en un dels destins favorits dels alemanys, segons el portal 'Holiday Check'

EIVISSA, 14 Jul. (EUROPA PRESS) -

Eivissa s'ha convertit en un dels destins favorits dels alemanys, mentre que Mallorca ocupa el segon lloc entre els enclavaments preferits pels germànics per anar de vacances, segons posa de manifest el portal de viatges 'www.holidaycheck.de', que ha realitzat un estudi sobre les reserves de vacances per a aquest estiu a Alemanya.

L'informe resultant situa per primera vegada a Eivissa entre les deu destinacions favorits dels alemanys. 'Holiday Check' és el major portal de reserves de viatges del país alemany, segons la Fundació de Turisme d'Eivissa. En aquest portal expliquen que la més gran de les Pitiüses, a la qual denominen l'illa 'hippy', ha pujat dos llocs i ha desbancat a Baviera com novè destí favorit dels alemanys.

El web afegeix que l'illa no té per que ser cara, ja que es poden trobar paquets de quatre dies amb tot inclòs, i també els vols, des de 305 euros.

El portal 'Premium Presse' és un dels mitjans de comunicació que publica els resultats d'Holiday Check, difosos a la premsa alemanya a través d'una nota de premsa.

En aquest comunicat figura que Turquia ocupa el primer lloc entre els destins preferits dels alemanys, perquè ofereix paquets barats amb tot inclòs i hotels ben valorats pels turistes.

En segon lloc es troba Mallorca, on assenyalen que tot i el descens que ha patit entre les preferències dels teutons, encara es manté en bona posició perquè ofereix vacances al sol espanyol per 260 euros a la setmana, tot inclòs.

El paradís de busseig del Mar Roig, ocupa la tercera posició. Creta (Grècia), Fuerteventura, Gran Canària, el Llac de Garda (Itàlia), Monastir (Tunisia), Eivissa i Rodes (Grècia) completen la llista del top ten dels destins preferits pels alemanys per passar les seves vacances.

Al costat d'aquesta informació, la premsa alemanya ha recollit àmpliament la informació sobre la posada en marxa del programa de Nits Blanques a Eivissa. L'agència DPA ha distribuït el comunicat de la iniciativa i el programa als mitjans de comunicació.

El resultat ha estat una difusió "massiva", segons la Fundació de Turisme, que ha destacat que mitjans de comunicació com Recklinhäuser Zeitung, Marler Zeitung, Hertener Allgemeine, Waltroper Zeitung, Stimberg Zeitung i Dattelner Morgenpost, entre molts altres, ho han publicat.