14 de noviembre de 2019
 • Miércoles, 13 de Noviembre
 • 14 de gener de 2009

  Eivissa presenta els últims sis projectes que conformen la proposta als Fons Estatals d'Inversió Local

  EIVISSA, 14 de gener (EUROPA PRESS)

  L'Ajuntament d'Eivissa va donar a conèixer avui els sis projectes que conformen la proposta del municipi als Fons Estatals d'Inversió Local. Els nous projectes que presenta el consistori són la instal·lació d'una xarxa de WIFI, que intenti cobrir gran part de la ciutat, per valor de 123.444 euros, la creació de dos nous parcs infantils que comptarien amb 206.774 euros, el tancament de la pista d'atletisme, actuació a la qual es destinaria un muntant de 91.732 euros o la millora del carrer per a vianants per accedir al pàrquing d'és Gorg per 365.156 euros.

  Aquest segon paquet de projectes preveu també la remodelació de tot el sistema de climatització de Can Ventosa que necessita 253.993 euros.

  La batlesa d'Eivissa, Lourdes Costa, ha afirmat que un dels projectes més ambiciosos inclosos en la proposta és el pla d'arbrat per mitjà del qual es preveu plantar al voltant de de mil arbres en tota la ciutat, "donant una clara preferència a les espècies autòctones".

  Costa va destacar que el Ministeri d'Administracions Públiques va aprovar ja les cinc primeres propostes presentades que inclouen la piscina d'és Viver, els dos plans d'asfaltat, l'enllumenat de Platja d'en Bossa i la il·luminació del camp de futbol.

  En total són onze els projectes que, segons els informes tècnics, donaran treball a 123 persones.