14 de octubre de 2019
 • Domingo, 13 de Octubre
 • Sábado, 12 de Octubre
 • 2 de febrer de 2009

  Eivissa Underground' innova en 2009 amb una fusió d'activitats lúdiques i d'oci per a un públic jove

  EIVISSA, 2 Feb. (EUROPA PRESS) -

  La regidora de Joventut i Educació de l'Ajuntament d'Eivissa, Irantzu Fernández, va presentar avui el programa 'Eivissa Underground', on ha destacat que la principal novetat d'aquest exercici serà oferir un oci de qualitat i "amb doble missatge" als joves del municipi.

  Innovar, fer un seguiment de les activitats que siguin atractives, "però que alhora tinguin un component educatiu", col·laborar amb entitats juvenils i implicar les diferents regidories són les bases d'aquest programa, segons ha matisat l'edil.

  'Eivissa Underground 2009' oferirà una alternativa d'oci al públic jove durant els dissabtes en horari de tarda i a la nit a mitjançant activitats educatives i saludables, promovent la participació, tal com ha concretat Fernández en declaracions posteriors a la roda de premsa efectuades a Europa Press.

  En aquesta edició els joves amb més de 13 anys podran participar en activitats tan diverses com esports, música, serveis d'internet, jocs en línia o tallers de diversa índole. La durada d'aquestes iniciatives serà del 7 de febrer al 30 de maig i es dividiran en dos tipus de programació.

  Durant els mesos de febrer i març s'utilitzarà un espai tancat i ubicat a l'antic pati del C.P. de Sa Graduada. Mentre durant els mesos d'abril i maig, "i aprofitant el bon temps" aquestes es suran a terme en diferents espais oberts del municipi.

  La regidora ha matisat que cada dissabte s'impulsaran diferents actes empares en temàtiques dispars com ara San Valentín, Carnaval, solidaritat, Flower Power o naturalesa. Els actes es realitzaran de 19.00 a 24.00 hores.